.grid-box__item {margin-bottom: 10px;

Julebageriet i Tarup

Julebageriet for børn i Odense er en årligt tilbagevendende succes, og i år er ’Bag Så Det Batter!’ en del af arrangementet. Derfor besøger to af bagestjernerne centret. 

Det er 21. gang, Tarup Center i Odense afholder Julebageri for byens børn – men det er første gang, arrangementet støtter ’Bag Så Det Batter!’ og Folkekirkens Nødhjælp.

I år har centret besluttet at donere 5 kroner ud af de 40 kroner, det koster at være med, og det er ikke småting, da hele 4000 børn plejer at deltage.

Julebageriet åbner i år mandag den 24. november klokken 14.00, og i den anledning besøger to af bagestjernerne fra ’Bag Så Det Batter!’ butikscentret. 

Nana Frolov og Annemette Voss, vinderne af "Den Store Bagedyst" i henholdsvis 2012 og 2013, er med til at åbne julebageriet.

Derfor står de klar til at give gode tips til de bageglade børn og deres forældre samt fortælle om ’Bag Så Det Batter!’, og hvorfor de har valgt at være en del af kampagnen.

Hyggelig tradition

Julebageriet i Tarup Center er en hyggelig tradition, hvor julekagebagningen kombineres med sang og hygge. Det er der overskud til, da børnene får udleveret færdig dej og pynt til hver at bage en plade julekager på nem og overskuelig vis.

Den gode tradition vil være som altid, dog vil deltagelsen i år også komme til at gavne verdens fattigste, og det er vi så glade for!

Bageriet er åbent fra den 24. november og helt frem til lillejuleaften.

Se åbningstiderne på Tarup Centerets hjemmeside her