Bag med eleverne og støt verdens fattigste

Hver en krumme gælder, når det handler om at samle penge ind til verdens fattigste, og dine elever kan i den grad gøre en forskel.

Der er to måder at gøre det på: én model, hvor bagningen er tænkt ind som en del af et tværfagligt læringsforløb, og én model, hvor bagningen er i højsædet.

Nye undervisningsmaterialer: Børn på flugt

Kombinér bagningen med vores spændende undervisningsforløb, der gør eleverne klogere på andre kulturer og madkulturer. Vores nye materialer om ’Børn på flugt’ er lavet på en måde, der indfrier Fælles Mål i madkundskab, engelsk, dansk, historie, natur/teknologi, matematik og idræt.

’Børn på flugt– i Syrien’ finder du her
’Børn på flugt – i Sydsudan’ finder du her

Bag, sælg og doner


En kagebod til skoleafslutningen; en kagebod til skolefesten, teaterstykket, forældremøderne eller noget helt femte? Hjælp eleverne med at bage kager, der - ikke bare smager - men også hjælper. Vi har samlet både opskrifter til inspiration samt prissedler og informationsmateriale lige til at printe ud. Når kagerne er bagt og solgt kan du donere overskuddet her.

Lækre opskrifter

Vores dygtige bagestjerner Annemette Voss og Charlotte Brodersen fra Den Store Bagedyst, har lavet skønne og utraditionelle opskrifter, I kan bruge. Opskrifterne er inspireret af råvarer og madkultur i landene. Prøv fx et lækkert kartoffelbrød med peanutbutter eller dejlige Choko-Cookies med lime. Blev inspireret her

Børn på flugt

Nyt materiale

til dansk, engelsk, madkundskab, historie, natur/teknologi, matematik og idræt.

Klik på landene nederst på siden

Syrien

Nyt materiale om "Børn på flugt"

Sydsudan

Nyt materiale om "Børn på flugt"

Uganda

Undervisningsmateriale om ernæring og peanuts